31 januari 2023

Dobbelloop Koalstampers

BERLICUM – Zaterdag 11 februari organiseert carnavalsvereniging de Koalstampers de jaarlijkse Dobbelloop. Iedereen kan gratis mee doen. Het thema van dit jaar is ‘Wa hadde gij de vurrige keer aon?’.

De naam dobbelloop zegt het al. Iedere groep gooit met een dobbelsteen en die bepaalt waar je naartoe loopt en welk ludiek spel je gaat spelen. Omdat we over straat van locatie naar locatie gaan is verlichting verplicht. De dobbelloop is een echte opwarmer voor de carnaval.

Je kunt je tussen 20.00 en 21.00 uur inschrijven bij Den Durpsherd. Doe je dat voor 20.30 uur dan krijg je vijf omkoopmunten. Zorg dat je je voor 23.00 uur weer afmeldt bij Den Durpsherd. Daar gaan we namelijk verder met de afterparty. Heb je zin in deze gezellige avond? Kies je leukste bijpassende outfit met verlichting en doe mee!

Foto's:


0