29 januari 2023

Repair Café Dorpstafel Gemonde

GEMONDE – Het team van het Repair Café Gemonde gaat weer aan de slag op woensdag 1 februari en is versterkt met John van de Westelaken. Henk Martens en John zullen alle reparatieklusjes voor u aanpakken. Christine van Boven zit weer achter haar naaimachine en neemt het verstelwerk van uw kleding voor haar rekening.

De trend om duurzaam om te gaan met onze kleding wordt steeds meer gevolgd. Kapotte kleding wordt gerepareerd, of vermaakt tot iets anders. Er komen meer winkels die tweedehands kleding verkopen en uiteindelijk verdwijnen de “afdankertjes ”in de zak voor hergebruik en recycling.

De vrijwilligers staan weer klaar voor u op woensdag 1 februari van 10.00 tot 12.00 uur in ’t Schufke achter Café Zaal De Schuif. Tijdens het wachten krijgt u een lekker kopje koffie of thee aan de Dorpstafel en kunt u gezellig een praatje maken met dorpsgenoten of meekijken naar de reparaties. De reparaties zijn gratis, het benodigde materiaal hiervoor neemt u zelf mee. Een kleine bijdrage voor de koffie of thee wordt op prijs gesteld. Daarmee kan de Dorpstafel blijven draaien.

Foto's:


0