23 januari 2023

Teerdag Gilde Sint Antonius Abt Vorstenbosch

VORSTENBOSCH – Gilde Sint Antonius Abt Vorstenbosch vierde op zondag 15 januariwerd een gildemis in de plaatselijk Lambertus Kerk , gevolgd door een feestelijk samenzijn dat werd gehouden in ’t Gildebergske. Bij binnenkomst kregen alle leden en genodigden koffie of thee met iets lekkers erbij.

Op 21 januari heeft het gilde haar jaarlijkse teeravond gehouden in clubhuis ‘t Gildebergske. Dit jaar hadden de tamboers hun handen uit de mouwen gestoken om de feestavond te organiseren. Ze hadden het clubhuis mooi versierd, lekkere hapjes gedurende de avond geregeld en ook de muziek georganiseerd.

Na de binnenkomst met koffie of thee, een lekkere koek erbij en de officiële opening door hoofdman Johnnie waren er diverse huldigingen. Er waren er drie leden 25 jaar lid: Martien Ketelaars en Jelle en Henry van de Wetering. Na de huldigingen werden de jubilarissen gefeliciteerd door de aanwezige leden en hun partners.
Na al de huldigingen werd in de avond lekker gebuurt en gedanst, onder genot van een lekker drankje, met muzikale begeleiding van zangeres Esther die divers repertoire ten gehore bracht. 3 jaar geleden heeft ze ook onze teerdag opgeluisterd.
Rond de klok van 00.00 uur stopte de muziek, werd de tapkraan ook dichtgezet en gingen de laatste gildebroeders en -zusters huiswaarts.

Jubilarissen Jelle van de Wetering, Henry van de Wetering en Martien Ketelaars.

Foto's:


0