21 september 2022

Balkum Kermis in beeld

BERLICUM – De afgelopen dagen was het Balkum kermis. Weekblad de Brug maakte maandag bijgaande fotoreportage. Klik op een foto (onder ‘dit kan u ook interesseren’) voor een vergrote weergave en scroll door de rest van de afbeeldingen.

02 september 2022

De laatste week van de schoolvakantie… (foto’s)

SINT-MICHIELSGESTEL – De schoolvakanties zijn bijna afgelopen en dus waren er afgelopen week weer kindervakantieweken in de verschillende kernen van Sint-Michielsgestel. Wim Poels ging gisteren kijken bij Bouwdorp Den Dungen en Mini-Gestel en maakte onderstaande foto-impressie.

22 juli 2022

Onze Vierdaagsehelden in beeld

NIJMEGEN – Oké, de vierdaagse duurde misschien maar drie dagen dit jaar. Toch was de editie van 2022 niet voor iedereen de gemakkelijkste. Woensdag, de eerste dag, was het toch nog erg warm. En donderdag kwam in de laatste uren de regen met bakken uit de hemel. Vrijdagochtend was het mooi wandelweer en stond Corrianne […]

07 juni 2022

Dungen Kermis in beeld

DEN DUNGEN – Nog tot en met morgen is het kermis in Den Dungen. Wim Poels nam vanmiddag een kijkje en maakte bijgaande impressie. Klik op een afbeelding voor een vergroting.

04 september 2021

Kindervakantieweken

Afgelopen week zijn in Berlicum, Middelrode en Sint-Michielsgestel kindervakantieweken gehouden. In Den Dungen bouwden de jongeren thuis. Rien den Otter maakte bijgaande foto’s.