03 oktober 2022

Zwaar bevochten gelijkspel SCG’18

SINT-MICHIELSGESTEL – SCG’18 heeft afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen DBN’22 in Den Bosch een gelijkspel behaald. Daarvoor zouden de Gestelnaren vooraf getekend hebben, maar in de slotfase werd een 1-3 voorsprong weggegeven en dan is het eindresultaat van 3-3 toch wat sneu, al heeft het aan de inzet zeker niet gelegen.

29 september 2022

Jeugdvoetbaldagen bij RKVV Maliskamp

ROSMALEN – Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op woensdag 26 oktober, donderdag 27 oktober en vrijdag 28 oktober 2022, tijdens de herfstvakantie, zullen er op het complex van RKVV Maliskamp, in Rosmalen, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van […]

27 september 2022

Eerste plaats voor Angel

SINT-MICHIELSGESTEL – De Amerikaanse Stafford Angel van Patricia Aarts uit Sint-Michielsgestel was zondag een van de 35 deelnemers aan de Challenge Run van Tegelen, georganiseerd door Terrier Race Team Landgraaf. Bij haar eigen soort werd Angel eerste. Over alle honden gezien behaalde ze een tweede plaats.

26 september 2022

Weer winst Fem van Empel

SINT-MICHIELSGESTEL – Na de winst vorige week in de eerste veldrit van het seizoen kwam de Gestelse Fem van Empel zondag ook als eerste over de streep in het Belgische Beringen. De 20-jarige Van Empel versloeg routinier Lucinda Brand in de sprint.