30 januari 2023

Fem van Empel triomfeert in Hamme

SINT-MICHIELSGESTEL – Fem van Empel heeft haar goede vorm geëtaleerd in de X2O Trofee van Hamme. Met indrukwekkende solo’s bezorgden zij en teamgenoot Wout van Aart Team Jumbo-Visma een dubbelslag in België. Ze zo een goede generale repetitie voor het wereldkampioenschap veldrijden van volgend weekend.

27 januari 2023

Carnavals Bridgedrive

HEESWIJK-DINTHER – Op maandag 20 februari organiseert Cultureel Centrum Servaes een goed verzorgde bridgemiddag. Zaal open 12.30 uur. Aanvang bridgen 13.00 uur.

24 januari 2023

Wereldbeker voor Fem van Empel na winst in Benidorm

SINT-MICHIELSGESTEL – Fem van Empel heeft in Benidorm op knappe wijze de eindzege in de wereldbeker gegrepen. De twintigjarige Nederlandse pakte na een zinderende laatste ronde door knap stuurwerk de dagzege en stelde daarmee de eerste plaats in het eindklassement veilig. Bij de mannen werd Wout van Aert nipt geklopt door Mathieu van der Poel.

16 januari 2023

Pluim van VV Heeswijk voor Erik Aarts

HEESWIJK – Afgelopen week werd er in de kantine van VV Heeswijk geproost op het nieuwe jaar tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Het was zoals altijd een meer dan gezellig samenzijn. Er werd gevoetbald door het 35+ team dat het opnam tegen hun kinderen. Mooie woorden waren er van voorzitter Maarten Lucius, die het afgelopen jaar doornam, de jubilarissen in het zonnetje zette en de Pluim van de Club uitreikte aan supervrijwilliger Erik Aarts.

16 januari 2023

Mark Strik nieuwe trainer VV Heeswijk

HEESWIJK- Voetbalvereniging Heeswijk heeft in Mark Strik een nieuwe hoofdtrainer gevonden. Strik (38) volgt Theo van Lieshout op die onlangs kenbaar maakte na dit seizoen terug te keren naar RKSV Rhode.

15 januari 2023

Fem van Empel derde op modderig NK

SINT-MICHIELSGESTEL- fem van Empel is als derde geëindigd op het NK veldrijden. Op het loodzware parcours in Zaltbommel reed de Europees kampioene een sterke openingsfase, waarna ze in de tweede helft wat terrein prijs moest geven.

10 januari 2023

Nieuw: recreantenjudo Den Dungen

DEN DUNGEN – Judoclub Den Dungen bestaat al 55 jaar. Dus misschien heb je vroeger ooit bij de club gejudood en wil je het weer oppakken. Dat kan. Op woensdag 15 februari starten we met een pakket van tien trainingen voor recreanten. Iedereen is welkom; beginner of ervaren, dames en heren, iedereen vanaf 16 jaar kan zich aanmelden.

10 januari 2023

Nieuwjaarsdrive Bridgeclub Gemonde

GEMONDE – Op zaterdagmiddag 7 januari hield Bridgeclub Gemonde haar jaarlijkse nieuwjaarsdrive in zaal Kloosterzicht. In een goede sfeer en met een drankje en een hapje had iedereen het op deze middag naar de zin.

09 januari 2023

Derde plek Fem in Zonhoven

SINT-MICHIELSGESTEL – Fem van Empel is bij de Wereldbekerwedstrijd in het Belgische Zonhoven derde geworden. Na 12 van de 14 wedstrijden staat ze nog altijd aan de leiding in het algemeen klassement.