23 mei 2022

B.M.C. verliest derby tegen Den Dungen: 2 – 3

Deze zondag stond de derby op het programma tegen Den Dungen. Een belangrijk duel voor zowel B.M.C. als Den Dungen.B.M.C. startte de wedstrijd opnieuw met veel strijd en liet zien nog steeds vertrouwen te hebben in het eigen kunnen. Toch kwam Den Dungen met de snelle vleugelspeler Lex van de Biggelaar al snel op voorsprong. […]

23 mei 2022

Zilver voor Berlicumse Amy op NK Paalsport

BERLICUM – Een zilveren medaille voor de Berlicumse Amy Rutjes (15 jaar) op het Nederlands Kampioenschap Paalsport! Een uitzonderlijke prestatie voor iemand die pas 10 maanden aan paalsport doet. Na maandenlang trainen heeft ze op 8 mei een prachtige routine vol met kracht, lenigheid en souplesse neergezet. Met deze routine haalde ze een hele mooie score en heeft ze een plekje verdient op de wereldkampioenschappen paalsport in Zwitserland. Deze kampioenschappen zullen in oktober plaatsvinden.

23 mei 2022

Opnieuw overwinning voor SCG’18

SINT-MICHIELSGESTEL – SCG’18 heeft afgelopen zondag ook van FC Schadewijk uit Oss weten te winnen. Het was geen gemakkelijke overwinning, maar door dit resultaat zal SCG’18 ook volgend seizoen in de derde klasse uitkomen. Sterker nog: men kan zelfs de derde periodetitel nog winnen.

19 mei 2022

De Wamberg even omgetoverd tot klein Frankrijk

BERLICUM – Het eeuwenoude Landgoed de Wamberg in Berlicum is een geliefd wandelgebied met zijn mooie bomenpartijen, lanen en paden, open percelen en vijvers. Op zaterdag 4 juni 2022 vanaf 9.30 uur wordt op dit prachtige gebied een gedeelte omgetoverd tot een groot jeu de boulesdomein, waar de Franse sfeer vanaf gaat spatten. Er vinden daar dan gelijktijdig twee parktoernooien plaats. Een mooie opmaak naar het aankomende Europees kampioenschap pétanque, dat 14 tot en met 17 juli op de Parade in ‘s-Hertogenbosch wordt gespeeld.

18 mei 2022

Bridgedrives Sint-Michielsgestel

SINT-MICHIELSGESTEL – De bridge competities lopen ten einde. Bridge Club Sint-Michielsgestel wil een aantal open bridgedrives aanbieden op de maandagavond in De Meander, Meanderplein 1 in Sint Michielsgestel.

16 mei 2022

Twee overwinningen ontzorgen SCG’18

SINT-MICHIELSGESTEL – SCG’18 is er afgelopen week in geslaagd om, na de overwinning op BMC vorige zondag, nog twee overwinningen bij te schrijven. Afgelopen donderdag werd DVG met 2-1 verslagen en afgelopen zondag werd in Tiel met 0-3 gewonnen van RKTVC.

16 mei 2022

Meisjes U14 Springfield kampioen

BERLICUM – Afgelopen zaterdag hebben de leden en trouwe supporters van Basketbalvereniging Springfield een super zaterdag beleefd. In de middag speelde de Meisjes U14 tegen de Cougars uit Oss. Ze spelen in een competitie met een aantal teams die dispensatiespeelsters hebben opgesteld.

16 mei 2022

Vera Wandel geselecteerd voor EK en WK -18

BERLICUM – Vera heeft op twee European Cups, in Teplice en Lignano, een gouden medaille gewonnen, een mooie prestatie waarmee ze laat zien in deze leeftijdsklasse bij de Europese top te horen. Daarom is ze een van de geselecteerde judoka’s voor de EK en WK onder de 18.

12 mei 2022

Open man-vrouwtoernooi Jeu de Boules

SINT-MICHIELSGESTEL – Op zondag, 22 mei a.s. is er een voor ieder toegankelijk doublettentoernooi op de mooie ambiance van JBC ’t Dupke, Zegenwerp 1 C, 5271NC te Sint-Michielsgestel. Er wordt gespeeld met 5 voorgelote wedstrijden.