21 juni 2022

Den Dungen 2 promoveert naar hoofdklasse

DEN DUNGEN – Na een goed seizoen in de 1eklasse, waarin de tweede plaatse werd behaald, mocht het tweede elftal van Den Dungen zich op maken voor de nacompetitie. Unitas’30 2 (Etten-Leur) en Helvoirt 2 werden met respectievelijk 10-2 en 4-1 aan de zegekar geregen, wat een plek in de finale opleverde.

18 juni 2022

Gastspelers welkom bij Mooie Boule

BERLICUM – Elke maandagmiddag vanaf 13.30 uur, elke woensdag vanaf 19.00 uur en elke zaterdag vanaf 13.30 uur zijn jeu de boulers en gastspelers welkom bij Jeu de Boules Club Mooie Boule in Berlicum (met bijna 120 leden).

16 juni 2022

Crossloop voor het goede doel in Den Dungen

DEN DUNGEN – Lekker Lekker Lôpe houdt op zondag 19 juni aanstaande, in samenwerking met motorcrossvereniging Lidu een Crossloop op de motorcrossbaan in Den Dungen. Een unieke loop die al voor de derde keer wordt georganiseerd. Om 10 uur start de kidsrun (600 meter) en om 10.30 uur kan iedereen naar keuze één tot tien […]

14 juni 2022

Meisjes BMC E3 korfbalkampioen

BERLICUM – Afgelopen zaterdag 11 juni was het zover, de kampioenswedstrijd van de E3 tegen Altior uit Heeswijk-Dinther. Het team, bestaande uit Bo Aerts, Hanna Boselie, Sam van Creij, Esmee Harmsen, Tessa van der Heijden en Fieke Kroeze, kende een vliegende start en was er van zenuwen geen sprake.Bo scoorde al na een paar minuten. […]

13 juni 2022

MD2 kampioen HC Berlicum

BERLICUM – ‘Op de laatste wedstrijd van het seizoen kon MD2 van HC Berlicum kampioen worden. Gewonnen moest er echter wel aangezien directe concurrent Oss 2 punten achter stond en tegen hekkensluiter MHC Dommel moest spelen.

09 juni 2022

Jeugd B.V Shuttle up kampioen

BERLICUM – Het jeugdteam van Badmintonvereniging Shuttle up is vorige week kampioen geworden! In de 7e klasse van de BBF (Bosche badmintonfederatie) heeft dit team glansrijk gewonnen! Ongeslagen werd het kampioen. Op de zaterdagen vaak vroeg opstaan en naar Rosmalen, dat was vaak wat minder, maar ook hier speelden Wessel, Tobias, Sije, Sanne, Amy en […]

08 juni 2022

Balkum Beach 2022

BERLICUM -Na twee jaar geen Balkum Beach was het dit jaar eindelijk weer zo ver! In het pinksterweekend is er weer fanatiek gebeachvolleybald. Dit keer bij Manege de Schutskooi in Berlicum.

07 juni 2022

Lady’s Day Jeu de Boules toernooi

SINT-MICHIELSGESTEL – Op zondag, 25 juni aanstaande is er een toernooi in tweetallen speciaal voor dames, jong en oud mogen daaraan meedoen. Op de mooie ambiance van JBC ’t Dupke aan Zegenwerp 1 C, 5271NC in Sint-Michielsgestel worden in een ontspannen sfeer over de dag verspreid vijf wedstrijden gespeeld.

06 juni 2022

Succesvolle openingsrit Wieler Vereniging Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Zondag 29 mei werd de openingsrit gereden door Wieler Vereniging Gestel. Een dertigtal enthousiastelingen (mannen en vrouwen in diverse leeftijdscategorieën) meldden zich om negen uur met de fiets bij de Toren op het Petrus Dondersplein. Na welkom te zijn geheten door het voltallige oprichtingsbestuur en een kort woordje van de voorzitter vertrokken de drie groepen na het startschot voor een rondje door de nabije groene omgeving.