31 januari 2023

Country Line Dance

DEN DUNGEN – DuBOS houdt op zondag 5 februari een Country line dance middag. Deze vindt van 13.30 tot 17.00 uur plaats in Litserborg Den Dungen. De zaal gaat open […]

31 januari 2023

Dobbelloop Koalstampers

BERLICUM – Zaterdag 11 februari organiseert carnavalsvereniging de Koalstampers de jaarlijkse Dobbelloop. Iedereen kan gratis mee doen. Het thema van dit jaar is ‘Wa hadde gij de vurrige keer aon?’.

29 januari 2023

Jeugdcarnaval Bokkendonk is terug

SINT-MICHIELSGESTEL – De jeugd heeft de toekomst. En dat is de reden dat er in september een nieuwe commissie jeugdcarnaval is gestart. Vanwege corona en een afgetreden bestuur van het […]

27 januari 2023

Online verkoop kaarten Torenproat

SINT-MICHIELSGESTEL – Afgelopen zaterdag 21 januari was de voorverkoop van Torenproat 2023 een succes. Gelukkig heeft organisatie CV De Fobussen tijdens de voorverkoop niemand teleur hoeven stellen. Er zijn nog kaarten te koop voor vrijdag, zaterdag én zondag.

25 januari 2023

Tweede editie Jazz in Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Na het succes van de eerste Jazzmiddag in de 2 Brouwers eind vorig jaar, heeft het nieuwbakken comité van Jazzliefhebbers enige tijd nodig gehad om een heus Nederlands Jazzicoon naar Gestel te halen.

18 januari 2023

Samen met Gimmese Smart

SINT-MICHIELSGESTEL – Op 22 januari verzorgt het Avondorkest van Harmonievereniging Sint Michaël een gezellig middagconcert bij zaal Absoluut aan de Sint-Michielstraat 1 te Sint-Michielsgestel. Het Avondorkest is inmiddels bekend om haar jaarlijkse voorjaarsconcert in de Kiosk op de Kleine Ruwenberg.

15 januari 2023

Liederentafel ‘Iets gewoons’

MIDDELRODE – De eerste Liederentafel van het nieuwe jaar wordt gehouden op vrijdagavond 20 januari. Aanvang 19.30 uur tot 22.30 uur in de Moerkoal, Driezeeg 20 in Middelrode.

11 januari 2023

Nieuwjaarsconcert Kunst & Vriendschap

VUGHT – Op zaterdag 14 januari presenteert Harmonie Kunst & Vriendschap een nieuwjaarsconcert. Dit jaar zal gemengd koor Vught Vocaal haar muzikale medewerking verlenen, evenals enkele solisten die dit concert zullen ondersteunen.