03 oktober 2022

Concert jeugdorkesten

SINT-MICHIELSGESTEL – Op zondag 9 oktober om 11.00 uur vindt er een uitwisselingsconcert plaats tussen de jeugdorkesten van Sint-Michaël en Kunst en Vriendschap.

30 september 2022

Struinen op Vlooienmarkt Berlicum

BERLICUM – Lekker struinen tussen de vele kraampjes en snuffelen tussen allerlei leuke spullen. Het is weer zover, op zondag 2 oktober houdt Rijvereniging de Cowboys in Berlicum een grote overdekte Snuffel- en Vlooienmarkt. Is de verzameling nog niet compleet, nog op zoek naar dat ene kastje, nieuw speelgoed voor de (klein)kinderen of benieuwd naar […]

29 september 2022

Pompoenmarkt Berlicum

BERLICUM – Ook dit jaar wordt er door Volkstuinvereniging Berlicum een Pompoenmarkt georganiseerd. Op 8 oktober zijn niet alleen eetbare pompoenen, maar ook een grote verscheidenheid aan sierpompoenen en – kalebassen verkrijgbaar.

28 september 2022

Gouwe Ouwe en meer

BERLICUM – Laeti Cantando geeft zondag 9 oktober een concert met de titel: Gouwe Ouwe …en meer! Zlle muziekliefhebbers zijn van harte uitgenodigd dit bijzondere concert bij te wonen.

25 september 2022

GBO viert uitgesteld 15-jarig bestaan met verrassende ontmoetingen

SINT-MICHIELSGESTEL – Op zaterdag 1 oktober organiseert het GBO een avond met een muzikale ontmoeting voor en door Gestelnaren vanwege de uitgestelde viering van het 15-jarig bestaan. Het GBO hoopt hiermee veel mensen bij elkaar te brengen en gevarieerde muziek te koppelen aan een gezellige avond om dit derde lustrum te vieren.

25 september 2022

Bekendmaking Prins van Krabberdonk

DEN DUNGEN – De zomervakantie is voor de meesten weer voorbij en langzaam aan gaan we ons richten op Karnaval 2023. De eerste vergaderingen zijn alweer geweest en achter de schermen zijn al vele vrijwilligers druk bezig met de aankomende aktiviteiten, ideeën uit aan het werken en nieuwe dingen aan het opzetten. We gaan er met z’n allen een heel mooi seizoen van maken. Er komen hele leuke dingen aan, zeker met het oog op het jubileumjaar in 2024!

24 september 2022

Terug naar de palingsound met Tribute to the Cats band

BERLICUM – Bij de titels ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’ en natuurlijk ‘One way wind’, gaan bij de liefhebbers van de palingsound natuurlijk alle alarmbellen af. Het kán dan namelijk nergens anders over gaan dan over de grondleggers van deze sound namelijk de Volendamse band The Cats.

22 september 2022

Sfeervolle Brabantse middag

BERLICUM – Op 24 september komen Kwartjesvolk en Noud Bongers naar Berlicum om de Brabantse geest uit te dragen. Dat belooft een bijzonder fijne middag te worden.

19 september 2022

Samaritaan, de film

HEESWIJK-DINTHER – Er zijn films die je bijblijven. Eén van die films is Samaritaan van Iris van Rooij. De film is te zien op 22 september om 20.00 uur Abdij van Berne.

16 september 2022

Vredeswandeling Abdij

HEESWIJK-DINTHER – Vanuit de Abdij van Berne wordt op zondag 25 september 2een wandeling georganiseerd met als thema: ‘Wandelen voor Vrede’. Daarmee wordt aangesloten bij de Walk of Peace die in vele plaatsen in het land wordt georganiseerd tijdens de Vredesweek.