25 juni 2022

Thank you for the music

BERLICUM – Zeg je ‘Waterloo’, ‘Dancing Queen’, ‘Mama Mia’, ‘Super Trouper’, ‘Voulez Vous’, Gimme, Gimme, Gimme’ en ‘Waterloo’, dan hoef je zelfs jeugd niet uit te leggen over welke band we het hebben. Iedereen kent de vele hits van deze nog altijd bekende legendarische band. Zaterdag 9 juli kan er vanaf 21.00 uur volop meegezongen worden tijdens een avondvullende Abba Tribute night in het Beneluxtheater.

24 juni 2022

Summerparty voor basisschooljeugd

MIDDELRODE – Stichting JeS houdt op vrijdag 8 juli een Let’s Summerparty (entree 2,50 euro) voor alle kinderen van groep 6,7 en 8 van de basisschool uit Middelrode en Berlicum in dorpshuis de Moerkoal in Middelrode.

23 juni 2022

Zomerwandeltocht Groot Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Dit jaar organiseert Wandelsportvereniging Groot Gestel op zondag 3 juli na twee jaar dan toch de 11e zomerwandeltocht. Wandelaars kunnen op deze dag de keuze maken uit verschillende afstanden te weten 7, 14, 21, 28 en 42 km. Dus diverse afstanden voor iedereen die plezier beleeft in het wandelen op haar of zijn niveau.

18 juni 2022

Excursie Zandpaden Groot Duijfhuis

LIEMPDE – Op zondag 26 juni is het Groot Duijfhuis in Liempde weer geopend voor publiek. Deze keer organiseren vrijwilligers van Brabants Landschap een excursie over zandpaden. Ooit lagen er heel veel in Brabant, maar ze worden steeds schaarser. Zandpaden en hun bermen zijn heel waardevol voor insecten, vogels en planten. Ook mensen genieten er van! Wandel mee en sta even stil bij de waarde van zandpaden. Daarnaast is er in de voormalige stal van het Groot Duijfhuis een expositie te zien over zandpaden. Het infopunt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is te vinden op het adres Hoevedreef 2 in Liempde.

17 juni 2022

Een avond met H6 is ultieme Hazes Show

BERLICUM – De muziek van volkszanger André Hazes is zoveel jaren na zijn overlijden, nog steeds immens populair. Hele volksstammen kennen zijn nummers en zingen deze keihard mee als ze gedraaid of gezongen worden. Dat laatste kan, mag én staat te gebeuren op vrijdag 1 juli om 21.00 uur in het Beneluxtheater in Berlicum tijdens dé ultieme Hazes show met H6. Voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek en Hazesfans een niet te missen voorstelling die met dikke stift gemarkeerd moet worden in de agenda.

17 juni 2022

Programma WiSH Outdoor compleet

LAARBEEK – Als er één festival in de goed gevulde Nederlandse festivalkalender is die er dit jaar qua sfeer, programma en decoratie uitspringt, is het wel de aankomende editie van het spraakmakende muzikale cross-over weekendfestival WiSH Outdoor ‘A Weekend Adventure Awaits’ dat op vrijdag 1 juli, zaterdag 2 juli en zondag 3 juli plaatsvindt op het volledig nieuw ontworpen festivalterrein in Beek en Donk. Met nog zo’n twee weken te gaan tot WiSH 2022 laat de organisatie weten dat de line-up nu écht compleet is met de toevoeging van nóg meer acts, waaronder het programma van Smèrrig en van de Tipsy Pub

09 juni 2022

Concert Vocaal ensemble Driest en Strax

BERLICUM – Op zaterdag 18 juni om 20.00 uur zal in de Protestantse kerk te Berlicum een bijzonder concert ten gehore worden gebracht, uitgevoerd door vocaal ensemble Driest in samenwerking met Strax.

08 juni 2022

Buitenlokaal Haanwijk geopend

SINT-MICHIELSGESTEL – Iedere tweede zondag van de maand, van april tot en met september, is het buitenlokaal op Landgoed Haanwijk geopend van 12.00 tot 14.30 uur. Voor cultuurliefhebbers is Museum Romeins Halder aan te raden. De eerstvolgende openstelling is op zondag 12 juni.

07 juni 2022

Wandelexcursie Coudewater en Wamberg

SINT-MICHIELSGESTEL – De Natuurgroep Gestel houdt op zaterdag 11 juni een wandeling door de landgoederen Coudewater en Wamberg. Coudewater ondergaat de laatste jaren een ware metamorfose. Veel gebouwen zijn gesloopt om plaats te maken voor woningbouw.

04 juni 2022

QMusic The Party: Fout!

BERLICUM – Het wordt niet vaak gepromoot, maar op zaterdag 25 juni om 21.00 uur geldt tijdens de QMusic The Party: Fout in het Beneluxtheater in Berlicum: Hoe fouter, hoe beter! Nóg grootser, gekker en nóg vééééééél fouter dan in je eh………….stoutste of foutste dromen. Voor wie er zich ten volle aan wil overgeven en onderdompelen is de boodschap simpel: Kom verkleed en ook in deze geldt: Hoe fouter, hoe beter!