19 mei 2022

Gratis naar 7th Sunday

ERP –Weekblad De Brug geeft twee tickets weg voor 7th Sunday 2022. Wil je gratis kans maken op een van deze kaarten?   Stuur dan je antwoord op de volgende vraag voor maandag 23 mei aanstaande door naar lezersactie@janenjanmedia.nl: ‘Met wie heeft Tiësto de single Savage opgenomen?’ Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en […]

19 mei 2022

Elvis dag Café Zaal Overberg

SINT-MICHIELSGESTEL – John van de Langenberg is werkelijk de grootste Elvisfan van Sint-Michielsgestel en omstreken. Zijn liefde en passie voor Elvis zijn aanstekelijk en bij ieder feestje, evenement of bij John Thuis wordt de microfoon gepakt en zingt hij My boy & In the ghetto van Elvis.

19 mei 2022

Hil Dun Birrekoal zingt Hazes

BERLICUM – Het gaat nu dan toch echt gebeuren! Na een vervelende coronaperiode gaan we langzaam het ‘gewone leven’ weer in. Op zaterdag 28 mei gaat Dun Blaouwun Beer dan eindelijk de nieuwe Prins en zijn of haar Adjudant onthullen.

18 mei 2022

Bingoavond

DEN DUNGEN – DuBOS houdt op 28 maart en 25 april een gezellige bingoavond voor leden en niet leden.

13 mei 2022

Samen muziek maken met Dirk Scheele

BERLICUM – Wát is er leuker dan sámen muziek maken. Die vraag is zo beantwoord. Niks eigenlijk en het mooie is dat je naast muziek maken op bekende en minder bekende instrumenten er zelfs muziek komt uit huis, tuin en keukenvoorwerpen. Dirk Scheele weet er alles van en draagt zijn kennis en kunde met veel plezier over aan kinderen vanaf 2 jaar. Die mogen op zondag 22 mei om 11.00 uur ‘Muziek maken met Dirk’ in het Beneluxtheater in Berlicum tijdens deze gelijknamige voorstelling.

12 mei 2022

Ommetje Groepswandeling De Hasselt

BERLICUM-MIDDELRODE – De werkgroep Ommetjes Berlicum – Middelrode houdt op zondag 15 mei weer de jaarlijkse groepswandeling. Elk jaar wordt gekozen voor een van de startpunten. In mei 2020 was De Fuik aan de beurt, maar vanwege de Coronapandemie heeft de werkgroep de laatste twee jaar geen groepswandeling kunnen organiseren. Vandaar dat de deelnemers nu dan toch starten bij de Fuik in Berlicum.

11 mei 2022

Vrijmarkt, kinderkermis en veel muziek bij Halderse Voorjaarsfeesten

HALDER – Je kunt er heerlijk flaneren over de Vrijmarkt. Je kunt er genieten van muziek. En je kunt er niet te vergeten ‘terrassen’ en je kinderen een geweldig middag bezorgen op de mini-kermis. De Halderse Voorjaarsfeesten bieden komend weekend alles voor een bruisend lentefeest. Voor de organisatie tekent carnavalsvereniging De Dors(t)vlegels.

10 mei 2022

Gerard van Maasakkers: Zald’mhebbe!

BERLICUM –. Speciaal voor de gelegenheid maakt Gerard van Maasakkers op donderdag 12 mei om 20.30 in het Beneluxtheater in Berlicum zijn opwachting in een nieuw kostuum, met ook nog eens nieuwe schoenen. Zijn ontwapende persoonlijkheid als ook zijn kapsel zijn echter vertrouwd en als vanouds. Als de zware theatergordijnen openen dan weet je het; Kijk daar ‘Zald’mhebbe’, wat meteen ook de naam is van deze sfeervolle voorstelling.

10 mei 2022

Harmony of Hardcore en 7th Sunday op weg naar ‘mooiste editie ooit’

ERP – Tijdens het Pinksterweekend, zullen op 4 & 5 juni Harmony of Hardcore en 7th Sunday voor het eerst sinds 2019 weer gehouden worden. Par-T, de organisatie achter beide evenementen, is blij dat ze dit jaar weer aan de slag kunnen en rekenen op een mooi festivalweekend. “Voor ons zijn alle puzzelstukjes op de goede manier in elkaar gevallen.”