Afbeelding

Ben jij 2 juni ook bij de jongerenborrel?

Gemeente

Kom jij ook op vrijdag 2 juni borrelen met de jongeren uit onze gemeente? De JOVD, ook wel bekend als de jongerenafdeling van de VVD, organiseert samen met de lokale VVD een gezellige borrel. We starten vanaf 17.00u op het terras van eetcafé De Prins, Hoogstraat 50 in Berlicum.

Deze VRIMIBO zal een gezellig samenzijn zijn waarbij je jouw mening kunt geven over allerlei onderwerpen die jou aanspreken. Dit kan gaan over jouw sportvereniging, de woningmarkt, de uitgaansmogelijkheden in de gemeente, wat er wel en niet goed wordt georganiseerd in de gemeente of andere onderwerpen die gaan over jouw toekomst. Geniet ondertussen van een biertje en een bitterbal.
De lokale VVD wil graag van jongeren weten wat zij belangrijk vinden voor hun dorpen. Daarover kun je onder andere in gesprek met de gemeenteraadsleden Joost en Ytje. We zien je graag op vrijdag 2 juni bij De Prins in Berlicum. Doe mee en denk mee! Op het terras, met een paar gratis consumpties natuurlijk. Zet het in je agenda! Tot dan.
Fleur van Breugel en Kevin Arkesteijn van de JOVD, Ytje van de Hulsbeek en Joost van der Steen van de VVD

Lees ook