Teus vd Kuijlen
Teus vd Kuijlen

Nederpop bij Lokaal7

Nieuws

SINT-MICHIELSGESTEL - Teus van de Kuijlen maakt op maandagavond het programma Nederpop, het programma gaat dwars door alle genres heen. Zowel pop, dance, neder-beat maar ook palingsound en dialectrock zijn vertegenwoordigd.
Nederlandstalig, Engelstalig, instrumentaal, het maakt niet uit als het maar “Made in Holland” is. Teus draait de beste muziek uit de muziekgeschiedenis van Nederland, muziek van nu maar gaat ook heel ver terug in de tijd. Het programma is wekelijks elke maandag te beluisteren van 22.00 uur tot 24.00 uur bij Lokaal7 FM. Dat betekend dat we die dag met Hollands Lokaal van 19.00 uur tot 22.00 uur en Nederpop van 22.00 uur tot 24.00 uur een complete Nederlandse Muziek avond hebben.
Het programma Weekend Vitamine wordt ook door radiomaker Teus van de Kuijlen gemaakt. Het programma loopt al heel wat jaren mee. Jarenlang was dit programma op de zaterdagmiddag live te horen, maar sinds en jaar of drie is het programma verhuisd naar de zondagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur bij Lokaal7 FM. De muziek die er wordt gedraaid is allemaal te vinden op Spotify onder “Weekend Vitamine/THE BEST OF” daar staat inmiddels ruim 72 uur muziek, ook kun je daar Specials vinden die het afgelopen jaar zijn uitgezonden.
De uitzending gemist van zondag? Op dinsdag tussen 09.00 uur en 11.00 uur is de herhaling te horen van de afgelopen week! Heb je een verzoekje? Dat kan, mail dan naar: weekendvitamine@ziggo.nl.

Wist U dat alle raadsvergaderingen rechtstreeks te beluisteren zijn bij Lokaal7? Donderdag 25 mei aanstaande staat om 20.00 uur weer de volgende raadsvergaderingen gepland. Op de agenda staat o.a. de beleidsnotitie afval & grondstoffen 2023-2026. Hebt U geen kans gehad dit te beluisteren op de reguliere donderdagavond? Geen nood, ook een dag na de gemeenteraadsvergadering kunt U op vrijdagmorgen vanaf 9.00 uur de vergadering terugluisteren of kijk op www.lokaal7.nl/uitzending-gemist. Lokaal7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM, via de website www.lokaal7.nl en de Lokaal 7 app.

Lees ook