Afbeelding

Erwin Konings wint dorpszeskamp HDL

Nieuws

HEESWIJK-DINTHER-LOOSBROEK - Afgelopen zondag 1e Pinksterdag heeft de 36e editie van één van de grootste eendaagse evenementen van HDL weer plaatsgevonden, de Dorpszeskamp. 

Met stralend weer en in een heerlijk zonnetje maakten alle teams, vrijwilligers, sponsoren en toeschouwers er een fantastisch spektakel van op de velden van VV Heeswijk, zodat iedereen na een overweldigende playbackshow met aansluitende feestavond terug kan kijken op een geweldige dag!

Om 9.30 uur teams begonnen de 21 teams (met daarbij vijf nieuwe ploegen) aan de zeven veldproeven, waaronder het verfrissende waterbassin, André’s duo-fietsen, de nieuwe labyrint-waterloopradproef en enkele loodzware stormbanen. ’s Avonds werd proef acht, de playbackshow, in een drukbevolkte en sfeervolle sporthal De Zaert gehouden. De deskundige jury genoot volop, maar had samen met het publiek de ontzettend moeilijke taak om te kiezen uit vele acts van hoog niveau. Als winnaar werd door presentator Marijn vd Heijden het team van Dumm All vernoemd, die na een 2e plaats vorig jaar nu weer het hoogste treetje van het podium mochten beklimmen met een geweldig optreden vanuit de Moulin Rouge.

Na een sportieve en uiterst gezellige dag en avond was het tegen middernacht tijd om de uitslag van de 36e Dorpszeskamp HDL bekend te maken. Stanserhorn had in de ochtend de leiding in het klassement gepakt, maar werd op de voet gevolgd door, Pas Powerrr en Van Aspert Tegelwerken. Met een uitstekende middagsessie wist het team van Erwin Konings Timmerwerken de koppositie over te nemen en na de playbackproef had het team nog een half punt over op achtervolger Pas Powerrr. Bij de eerste deelname mochten ze dus direct de wisselbeker voor het totaal klassement in ontvangst nemen en het hele team vierde deze overwinning dan ook uitbundig op het podium! De volledige uitslag was als volgt:

Lees ook