Repaircafe
Repaircafe

Repaircafé in de Moerkoal

Nieuws

MIDDELRODE - Op vrijdag 2 juni is weer het volgende Repaircafé. Iedereen is weer welkom in de Moerkoal in Middelrode om iets te laten repareren.

Dat doen de vrijwilligers op elke eerste vrijdag van de maand. Ze starten om 9.30 uur en eindigen om 12.00 uur. Kom liefst direct om 9.30 uur want dan heb je het meeste kans dat er voldoende tijd is om je reparatie uit te voeren. Dus als er iets kapot is dan gaan we voor jullie aan de slag.

In de Moerkoal werken de vrijwilligers in het Repaircafé hard voor jou en het milieu. Want weggooien is zonde voor zowel het milieu als voor je portemonnee. En het meeste van wat wordt aangeboden kunnen de vrijwilligers ook echt repareren. Behalve voor eventuele onderdelen hoef je niets te betalen voor de reparatie. Een (vrijwillig) fooitje is natuurlijk wel van harte welkom.

Iedereen wordt gevraagd om de spullen die ter reparatie aangeleverd worden thuis eerst helemaal goed schoon te maken. Bijvoorbeeld stofzuigers of koffieapparaten die niet schoon zijn kunnen niet aangenomen worden en moeten dus weer mee terug naar huis.

Op deze vrijdagmorgen is ook de Dorpstafel weer aanwezig in de Moerkoal. Er kan dan een praatje worden gemaakt, om raad gevraagd worden en natuurlijk kun je ook weer puzzels ruilen.

Om 11.15 uur start ook de activiteitengroep van de vrijdag. Die duurt tot 14.45 uur en tussen de middag wordt er een broodmaaltijd genuttigd. Aanmelden kan ter plekke. Er is dus volop activiteit op vrijdagmorgen.

Lees ook