Afbeelding

Kinderen minimagezinnen blij met speelgoed Sint

Nieuws

SINT-MICHIELSGESTEL - Afgelopen week hebben ouders van minimagezinnen al tientallen Vincentiustegoedbonnen ingewisseld voor speelgoed voor hun kinderen. Uit de eerste reacties bleek dat de ouders heel blij waren met de cadeautjes. Ook de andere jonge kinderen zullen heel snel hun Sinterklaasspeelgoed gaan uitzoeken.

Ongeveer tien Vincentiusvrijwilligers hebben onlangs 93 gezinnen persoonlijk bezocht en de speelgoedtegoedbonnen overhandigd. Hun bezoek was van tevoren aangekondigd. Met die waardebon kunnen de ouders voor 178 kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar een Sinterklaascadeautje kopen ter waarde van €30,- per kind bij speelgoedzaak De Punder in Sint Michielsgestel. Deze Sinterklaasactie is mede mogelijk gemaakt door giften van serviceclub De Ronde Tafel 189 uit Sint Michielsgestel en L&L Totaal Afbouw uit Den Bosch. Met dank aan de goede samenwerking met de Gemeente Sint-Michielsgestel.

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel, biedt directe en persoonlijke hulp aan gezinnen en alleenstaanden die in armoede leven of daarin dreigen terecht te komen. Vincentius verzorgt o.a. de wekelijkse uitdeling van levensmiddelen van de Voedselbank aan 68 gezinnen in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Lees ook