De Groene Villa.
De Groene Villa.

Groene villa weer stapje dichterbij

Nieuws

SINT MICHIELSGESTEL – De Green Villa, de door oud Beekvliet-leerling Winy Maas ontworpen groene villa aan het Adrianusplein, is weer een stapje dichterbij gekomen. Burgemeester en wethouders zijn vorige week akkoord gegaan met de benodigde aanpassing van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning vastgesteld.

In de Green villa is een appartementencomplex met zeven wooneenheden, inclusief parkeervoorzieningen, verdeeld over de kelder/begane grond met daarboven vier verdiepingen. Wethouder Lianne van der Aa: ”The Green Villa onderscheidt zich door de focus op groen, zoals de naam al aangeeft. Hierdoor ontstaat een geheel nieuwe uitstraling voor ons centrum. Ik ben blij dat dit appartementencomplex in de toekomst deel uitmaakt van Sint-Michielsgestel”.

Het vastgestelde wijzigingsplan en de verleende omgevingsvergunning worden - net als het ontwerp eerder - opnieuw ter inzage gelegd voor een periode van 6 weken. Indien er geen beroep wordt ingediend binnen deze periode, treden het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning in werking. Daarna kan de initiatiefnemer dus daadwerkelijk gaan bouwen.

Lees ook