Afbeelding

Geld besparen op je energierekening?

Nieuws

SINT-MICHIELSGESTEL - De energiecoaches van Bint helpen je graag vooruit! De weken zijn weer kouder, het is ineens echt winter. We hebben weer wat vaker de verwarming aan. Of douchen extra lang of warm. Heel logisch allemaal! En tegelijk betekent dat ook iets voor je energiekosten.

Wil je geld besparen op je energierekening? En wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Meld je dan aan voor een gesprek met een energiecoach!

De energiecoach is een vrijwilliger die een training gevolgd heeft over energie besparen. Samen met de energiecoach neem je de energierekening door. Daarna wordt er gekeken hoe je nog meer kan besparen op het energiegebruik in huis. De energiecoach kan tips en trucs geven over hoe je beter om kunt gaan met verwarming, verlichting en ventilatie van de woning. Dit kan de rekening soms wel met een tientje of meer per maand omlaag brengen. De tips en informatie van de energiecoach zijn gratis en vrijblijvend.

We hebben een team van vrijwilligers. Allemaal mensen uit de dorpen van de gemeente Sint-Michielsgestel. Door de training en door hun eigen interesse hebben zij samen veel kennis en ervaring over energie besparen. En zij helpen anderen graag verder daarmee. Intussen zijn de energiecoaches al bij verschillende mensen in de gemeente langs geweest. Vaak kunnen ze met een paar tips je al op weg helpen.

Voor een afspraak of meer informatie kun je bellen of mailen naar: 073-5515432 / energiecoach@bintwelzijn.nl

Lees ook