Afbeelding

Timmerhout gezocht voor reizende Mini-Gestel

Nieuws

SINT-MICHIELSGESTEL - Ook dit jaar zal gedurende de laatste week van de schoolvakantie (12 t/m 16 augustus) Mini-Gestel gebouwd worden. Als thema voor de 51ste editie is gekozen voor Mini-Wereldreis. De mini-reizigers gaan op reis over onze aarde en doen alle werelddelen aan van Noord-Amerika tot Antarctica en van Europa tot Oceanië.

Om Mini-Gestel tot een succes te kunnen maken is veel hout nodig. Vanaf zaterdag 6 april tot aan de zomervakantie zal de houtploeg op pad zijn om hout op te halen in de kern van Sint-Michielsgestel en Gemonde. Als u bij de opruiming op zolder of in de schuur nog bruikbaar hout tegenkomt, spijkervrij, dan komen wij dat graag na afspraak op zaterdag bij u ophalen. Ook bedrijven in Sint-Michielsgestel en naaste omgeving worden verzocht om het hout dat ze niet meer gebruiken, maar wat wel voor de kinderen geschikt is om mee te timmeren, aan Mini-Gestel beschikbaar te stellen.

Dus heeft u thuis of op het werk nog bruikbaar, spijkervrij timmerhout liggen? Dan kunt u contact opnemen met Rianne of Leon voor het maken van een afspraak voor het ophalen van het hout. Dit kan via een mail naar hout@minigestel.nl (snelste reactie) of online via www.minigestel.nl. Spaanplaat of meubelplaat kunnen we niet gebruiken.

Lees ook