Het GGK vernieuwt.
Het GGK vernieuwt.

GGK gooit het roer om in Voorjaarsconcert

Nieuws

SINT-MICHIELSGESTEL - Het Gestels Gemengd Koor neemt een afslag richting vernieuwing in repertoire en uitstraling. Het repertoire verschuift naar meer hedendaagse nummers. Op zondag 21 april zijn muziekliefhebbers van harte welkom bij het GGK Voorjaarsconcert.

Dit lichtvoetige middagconcert kent een afwisselende mix van populaire liedjes zoals ‘Make you feel my love’ van Adèle, ‘Door de wind’ van Miss Montreal, ‘La da da’ van Claude en ‘Shallow’ van Lady Gaga. Ook ‘Bridge over Troubled Water’ van Paul Simon en ‘We’ll meet again’ van Vera Lynn. Het koor staat onder begeleiding van Wilma van der Schoot. De pianobegeleiding is in handen van de jonge talentvolle pianist Sjors Heefer.

Het concert wordt aangevuld met een bijzonder gastoptreden door Accordeonvereniging Concertina uit ’s-Hertogenbosch. Negen accordeonisten, o.l.v. Marianne van Eeten, zullen een verrassend intermezzo neerzetten, van klassieke Tango tot vertolkingen van o.a. Elvis Presley.

Kortom een aantrekkelijk, gevarieerd, eigentijds Voorjaarsconcert op 21 april. Kaartjes à 10 euro zijn te bestellen via secretariaatggk@gmail.com of voor aanvang te koop aan de zaal. Graag een gereserveerde plaats? Kijk dan op onze site www.gestelsgemengdkoor.nl bij ‘vrienden van het koor’ voor aanmelden.

Het concert wordt zondag 21 april om 14.00 uur in Cultureel Centrum Meander Meanderplein 3 5271 GC Sint Michielsgestel.

Lees ook