Afbeelding

Opbrengst Goede Doelen Week Den Dungen/Maaskantje 17.000 euro

Nieuws

DEN DUNGEN - De Goede Doelen Week collecte Den Dungen – Maaskantje is weer gehouden. De opbrengst was bijna 17.000 euro.

De wijze van collecteren is al sinds enkele jaren met succes op een andere manier georganiseerd. Er wordt niet meer met een collectebus langs de deur gegaan.

De brieven worden huis aan huis bezorgd en er wordt gevraagd om de donatie in de ‘Goede Doelen bus’ bij Litserborg of Jumbo te doen. De collecte werd op dezelfde manier georganiseerd als in 2023. In de huis-aan-huis rondgebrachte brieven werden alle betaalmogelijkheden aangegeven. Er kon worden gedoneerd door contant geld of een machtiging in de bus te doen of gebruik te maken van de QR-code.

In de loop van de collecteweek is er ook nog een herinnering huis-aan-huis bezorgd. Het meest werd gebruik gemaakt van QR-code. Dat is heel fijn, want het hele bedrag kan dan aan goede doelen worden besteed en er hoeven geen extra kosten aan de bank betaald te worden.

De weg naar Litserborg en Jumbo is goed gevonden. Er is een totaalbedrag van € 16.956 naar de diverse goede doelen overgemaakt, waarmee de organisatie heel tevreden is. De goede doelen zijn er heel blij mee. De week kwam tot stand met medewerking van Samen van Start, Litserborg en Jumbo.

Goede Doelen Week 2025 is van 31 maart tot 7 april.

Lees ook