Afbeelding

Kindervakantiewerk Berlicum: In 3 dagen de wereld rond

Nieuws

BERLICUM - In de laatste week van de zomervakantie is de kindervakantieweek Berlicum, dit jaar op 12-13-14 augustus. Deze kindervakantieweek staat garant voor 3 dagen vol avontuur, plezier en creativiteit. Alle basisschoolkinderen van Berlicum kunnen meedoen met als voorwaarde dat één persoon van 16 jaar of ouder een dag komt helpen.

Tijdens deze dagen krijgen kinderen de kans om deel te nemen aan veel activiteiten. Zo begint de maandag altijd met het bouwen van de hutten. Het is ongelooflijk om te zien hoe snel de mooiste creaties ontstaan. De dagen daarna gaan de deelnemertjes diverse (water)spelletjes en andere activiteiten doen. 

Om mee te doen aan de kindervakantieweek Berlicum, schrijf je in op kvwberlicum.nl. Geef daarbij aan met welke vriendjes/vriendinnetjes jouw kind het liefst samen zit. Op 1 mei sluit de inschrijving en gaat de organisatie aan de slag met de enorme puzzel, waarbij ze ervoor zorgen dat in alle hutten ongeveer evenveel kinderen zitten, bij voorkeur met alle vriendjes en vriendinnetjes.

Stelt u zich eens voor: uw kinderen, omringd door vrienden, duikend in een wereld van verbeelding en samenwerkend om hun eigen hutten te creëren. Van gezellige schuilplaatsen tot indrukwekkende creaties, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar het gaat niet alleen om het bouwen van hutten. Het gaat ook om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan, teamwork, zelfvertrouwen en om het hebben van plezier, in de frisse lucht, midden in het bos.

Waar wacht u nog op? Schrijf uw kinderen vandaag nog in voor onze kindervakantieweek en geef ze de kans om 3 dagen lang te genieten, te leren en te bouwen aan fantastische herinneringen.

Afbeelding

Lees ook