Brabant Boys Cup
Brabant Boys Cup

Brabant Boys Cup in Schijndel

Sport

SCHIJNDEL - Ruim 100 ploegen en 1200 voetballers actief in het Hemelvaartweekend! De organisatie kan niet wachten, totdat het donderdag 18 mei, Hemelvaartsdag, is. Dan worden de ruim 100 voetbalteams en 1200 voetballers in de leeftijd tussen 8 en 18 jaar uit België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Tsjechië en Nederland met open armen op de prachtige sportparken van beide verenigingen ontvangen.

Donderdag 18 mei om 17.00 uur is de opening op het hoofdveld van Avanti ’31. Met dans, muziek en een verrassend welkomstwoord zal door wethouder Johan van Gerwen het toernooi geopend worden. De voorzitters van Avanti ’31 en Schijndel/De Wit nemen de eed van respect af bij alle deelnemers (spelers en leiding). De teams presenteren zich met hun clubvlaggen aan het hopelijk weer massaal opgekomen publiek.
Vrijdag 19 mei zullen de scheidsrechters om 9.00 uur op beide sportparken het startsein geven voor een sportief spektakel op vrijdag én zaterdag. De finales worden zaterdag 20 mei gespeeld, waarna er voor ieder team een beker is. Alle deelnemers zullen tevens de medaille van respect van Euro Sportring ontvangen. Toegang is voor iedereen gratis.

Lees ook