Afbeelding

10 jaar BigBird Creative Studio: Jubileumviering en opening BigBird Displays

Ondernemend

BERLICUM - Het ei dat grondleggers Erwin Frunt en Anouk van Cauter tien jaar geleden legden, is uitgekomen en heeft zijn vleugels uitgeslagen. Een vreemde vogel is uitgegroeid tot een volwassen partner in reclame en communicatie. Dat mag gevierd worden. Deze vrijdag ben je van harte welkom in de studio van BigBird en kun je op kraamvisite bij BigBird Displays.


Effectief en creatief maakt BigBird Creative Studio het verschil voor bedrijven uit de regio, die zich willen onderscheiden van branchegenoten. Aan het Mercuriusplein in Berlicum worden verrassende campagnes uitgebroed en herkenbare logo’s en sterke merken geboren. “We zijn pas tevreden, als de klant tevreden is”, zegt Anouk. “We gaan tot het uiterste om opdrachtgevers de best mogelijke oplossingen te bieden en vinden het uitdagend om met jonge ondernemingen mee te groeien. Dat doen we samen met een gemotiveerd en gespecialiseerd team. Erwin is eindverantwoordelijk voor het zakelijke en ik voor het creatieve deel, Nikki van Esch is allround vormgever, Anouk Dalessi is een expert in fotografie en video en Wouter van Empel is naast dtp-er ook een getalenteerd illustrator. Daarnaast beschikken we over een groot partnernetwerk van ondernemers waar we graag en veelvuldig mee samenwerken.”

BigBird heeft zich genesteld in de samenleving. “We willen graag lokaal betrokken zijn”, zo geeft Erwin aan. “Om het vijfjarige bestaan van BigBird te vieren, hebben we bijvoorbeeld samen met inwoners van Berlicum een wereldrecordpoging origamivogels vouwen gedaan. Het hele dorp, van kinderdagverblijf tot zorgcentrum, deed mee. Ook geven we mede vorm aan gemeenschapsmagazine BAMI.” 

BigBird blijft in beweging. Met BigBird Displays is er zelfs sprake van gezinsuitbreiding. “Bedrijven en organisaties die op interactieve wijze met klanten of bezoekers willen communiceren, kunnen bij ons terecht voor betaalbare en veelzijdige schermoplossingen”, vertelt Marcel van Helvoort van BigBird Displays.
“Wij leveren de hardware en desgewenst ook de software op maat. Rechtstreeks communiceren met de klant of directe verkoop via de eigen webshop of app: BigBird Displays maakt het mogelijk. Met een display haal je bovendien een blik vangend visitekaartje voor de beurs, presentatieruimte, of vergaderzaal in huis.”

BigBird viert op vrijdag 1 september aanstaande het 10-jarig bestaan en de opening van BigBird Displays. “Je bent van harte uitgenodigd om het jubileum met ons te vieren. Tussen 16.00 en 19.00 uur kun je een kijkje nemen in onze creative studio en de aangrenzende nieuwe showroom van BigBird Displays
bezoeken.“

BigBird Displays biedt eveneens een interactieve vergaderruimte met vier werkplekken, voor flexibel of vast gebruik. “Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een werk- of vergaderplek buitenshuis? Neem dan gerust contact op. Heb je serieuze interesse? Wacht dan niet te lang, want twee plekken zijn al bezet.” 

BigBird Creative Studio
BigBird Displays
Mercuriusplein 80 5258 AW Berlicum

Telefoon: 073-7114567
E-mail: Info@bigbirdmedia.nl
Website: www.bigbirdmedia.nl

Lees ook