Afbeelding

Meanders Markthal, open huis op 23 september

Ondernemend

SINT-MICHIELSGESTEL - We zijn na de zomer weer een nieuw seizoen gestart! De verenigingen vullen de zalen, overdag en ’s avonds, van jong tot oud: Meander komt weer tot leven! Graag nodigen we alle inwoners van Sint-Michielsgestel uit om op 23 september van 11.00 tot 15.00 uur om weer eens een kijkje te nemen in ons mooie gemeenschapshuis, want er is van alles te doen.

Huis73 opent de bibliotheek voor deze gelegenheid op zaterdag en organiseert verschillende activiteiten, zoals een voorleessessie voor de kids, de literaire bistro, een silhouttenquiz en ook het Taalhuis zal aanwezig zijn. Muziekschool Medez geeft haar leerlingen de gelegenheid om korte optredens te verzorgen. De Gestelse Quiltclub zal het quilten demonstreren en ook de EHBO St. Michael en Stichting Helptelkander zijn aanwezig. In de hal zal Fotokring Sint-Michielsgestel een voorproefje tonen van hun foto-expositie. Kortom: er is van alles te zien en te doen!

En natuurlijk niet onbelangrijk: de inwendige mens. Drink gezellig een (gratis) kopje koffie of thee, of geniet van onze overheerlijke lunchkaart met allerlei lekkers op het Meander terras of in het eet-werkcafé.

Naast alle activiteiten die er al zijn horen we ook graag wat er nog mist. Wat kan er nog meer in Meander om het nog meer te laten groeien tot een fijne ontmoetingsplek in het dorp? En misschien heb je zelf wel een idee waar je in Meander, samen met anderen, mee aan de slag wilt. Laat het ons weten deze zondag, via onze medewerkers of bestuursleden die aanwezig zijn. Zien we je zaterdag 23 september tussen 11.00 en 15.00 uur in Meander aan Meanderplein 3? Gaan we daarna met zijn allen naar de Gestelse kermis.

Lees ook