Afbeelding

Kerstmarkt op het Maaskantje

Ondernemend

MAASKANTJE - Stichting “’t Oude Ambacht” organiseert op zaterdag 9 december 2023 (van 15.30 uur tot 20.30 uur) de bekende sfeervolle kerstmarkt in het Jacobusstraatje op het Maaskantje. Zet alvast in je agenda!

De Kerstmarkt op het Maaskantje is inmiddels een begrip in Den Dungen en omgeving. De inwoners van het dorp, maar ook mensen uit de aangrenzende gemeenten zien elk jaar uit naar dit sfeervolle evenement. Bezoekers en kraamhouders ontmoeten elkaar in een gezellige sfeer. Er is een kerstcafé, er is live muziek, er zijn marktkraampjes, er is eten en drinken, er zijn activiteiten voor de kinderen.

Centraal op de kerstmarkt staat ons “Bakhûske”, al jaren een blikvanger in de Sint-Jacobusstraat, waar op echte ambachtelijke wijze het beroemde “Oude Ambachtsbrood” wordt gebakken. Ruik je het verse brood en de Glühwein al? Hoor je de kerstliedjes al? Weer of geen weer, het maakt niet uit. In het kerstcafé sta je droog en ook de kerstkraampjes zijn overdekt.

De voorbereidingen zijn in volle gang om het een gezellig evenement te laten worden. Er melden zich kraamhouders aan, maar we kunnen nog meer kramen plaatsen. Dus als je met een kraam op de kerstmarkt wilt staan, kun je aanmelden via de website www.braderiemaaskantje.nl. Graag vóór 1 december. De kosten per kraam zijn € 35,-.

Mocht je vragen hebben over de inschrijving, neem dan gerust even contact op met mevr. Hennie van Gaal, email: inschrijvingen@braderiemaaskantje.nl of tel.: 06-53647399 (na 18:00 uur).

Afbeelding

Lees ook