Sanne van Pinxten Fotografie
Sanne van Pinxten Fotografie

Het gezelligste winterfeest

Ondernemend

SINT-MICHIELSGESTEL - Vorig jaar was het een ongekend gezellige en fantastische editie van de Gestelse Winterfair. Daarom dit jaar vanzelfsprekend een nieuwe editie! De Winterfair zal dit jaar op zondag 17 december 2023 plaatsvinden op het Petrus Dondersplein, in het centrum van Sint-Michielsgestel. Om 11:00 uur zullen de poorten wagenwijd voor u geopend worden en rond de klok van 16:00 uur zullen deze gesloten worden.

Wilt u een kraam huren op de Gestelse Winterfair? Er zijn nog kramen beschikbaar! De Winterfair is voor iedereen toegankelijk. U mag alle soorten nieuwe waren en non-food verkopen. Ook verkopers van heerlijke lekkernijen, welke ter plekke genuttigd worden, nodigen we van harte uit om zich te laten zien. Dit kan eventueel ook vanuit een eigen kraam of wagen. Wij hebben ook halve kramen beschikbaar!

Aanmelden voor het huren van een kraam kunt u doen door een mail te sturen naar info@gestelsewinterfair.nl. Graag hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en hetgeen wat u gaat verkopen vermelden. C.V. De Bokkenrijders heet u van harte welkom op het gezelligste winterfeest!

Kerstwensballenactie op de Gestelse Winterfair 2023; Tijdens de Gestelse Winterfair kan iedereen een kerstbal kopen en een speciale wens of mooie herinnering in de kerstwensboom ophangen. Jong en oud is welkom bij deze actie. Met de opbrengst van de actie wordt een mooi bedrag gedoneerd aan een goed doel in de gemeente Sint-Michielsgestel.

In een kraam op de Gestelse Winterfair is een doorzichtige kerstbal van 8 centimeter te koop voor jouw wens, boodschap, herinnering, knutselwerkje en/of foto. De kerstbal kan gekocht worden voor € 3,00. Onder de deelnemers worden drie heerlijke boodschappenpakketten verloot.

Lees ook