Afbeelding

Overweldigend succes decemberactie Heel Gestel plakt

Ondernemend

SINT-MICHIELSGESTEL - In de maand december hebben 33 enthousiaste ondernemers uit Sint-Michielsgestel en Gemonde de handen ineengeslagen voor de sprankelende actie “Heel Gestel Plakt”. De deelnemende winkeliers maakten van de feestmaand een bijzondere beleving door klanten te belonen met vrolijk gekleurde stickers bij elke besteding van 5 euro.

De actie kreeg een warm onthaal, met meer dan 25.000 volle spaarkaarten als tastbaar bewijs van het succes. Klanten konden hun volle kaarten inleveren bij alle deelnemende ondernemers, wat zorgde voor een gezellig samenzijn en een bruisende sfeer in de lokale gemeenschap.

Als kers op de taart werden uit alle ingezonden kaarten vier prachtige hoofdprijzen getrokken. Twee gelukkige winnaars gingen naar huis met schitterende fietsen van Coen van Buuren en Van Buuren Fietscomfort, terwijl een andere gelukkige genoot van een heerlijk thee pakket van Driekus. Een smaakvol cadeaupakket van Bloemdesign maakte de feestvreugde compleet.

Niet alleen werden er hoofdprijzen vergeven, maar ook waren er meer dan 40 cadeaubonnen van de deelnemende ondernemers te winnen. De complete uitslag is te vinden op www.ondernemersfondsgg.nl/acties

“Heel Gestel Plakt” was niet alleen een commercieel succes, maar ook een prachtig voorbeeld van lokale samenwerking en klantbetrokkenheid. De actie bracht de gemeenschap samen en versterkte de band tussen ondernemers en hun gewaardeerde klanten. Met een overweldigende deelname en een schat aan blije gezichten, was deze decemberactie ongetwijfeld een sprankelend hoogtepunt in de regio.

Op de foto een aantal winnaars. Kijk voor meer afbeeldingen van winnaars op weekblad-debrug.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Lees ook