Afbeelding

Het muzikale voorjaar van Médèz

Ondernemend

SINT-MICHIELSGESTEL - Er staat heel wat te gebeuren bij Médèz de komende weken! We beginnen met een Lichte MuziekAvond op 13 april, gevolgd door twee SamenConcerten, achtereenvolgens in Berlicum op 14 april en in Sint-Michielsgestel op 21 april.

Met de Lichte MuziekAvond beleeft Médèz opnieuw een primeur! Initiatiefnemer en toetsendocent Jos van Erp zal samen met zijn Médèz-collega’s en hun leerlingen een aantal popmuzieknummers instuderen en uitvoeren.

En als je nu denkt dat popmuziek alleen wordt gespeeld op gitaren, drums en keyboards, dan zul je die avond verrast worden door o.a. dwarsfluiten, saxofoons, hoorns en een viool! De avond wordt afgesloten door een “echte” popband.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom op zaterdag 13 april in de Blaula van Gymnasium Beekvliet, Beekvlietstraat 4 te Sint-Michielsgestel. De avond begint om 19.00 uur. Toegang is gratis!

Na het succesvolle eerste SamenConcert in Den Dungen staat op zondag 14 april het tweede SamenConcert op het programma. Voor deze editie van een Open Dag, gecombineerd met een feestelijke uitvoering, is de samenwerking gezocht met Muziekvereniging TOG uit Berlicum. Plaats van handeling is Den Durpsherd, Kerkwijk 61 te Berlicum. Vanaf 14.00 uur kun je kennismaken met docenten van Médèz, instrumenten uitproberen tijdens de instrumentenmarkt en meespelen met het Opleidingsorkest van TOG. Kinderen kunnen deelnemen aan een jeugdactiviteit. Om 15.30 uur start het concertgedeelte, waarin leerlingen van Médèz en het opleidingsorkest van TOG hun beste beentje vóór zetten.

Een week later, op zondag 21 april, is Muziekvereniging Sint-Michaël uit Sint-Michielsgestel gastheer voor het derde SamenConcert. Dit zal plaatsvinden in de Blaula van Gymnasium Beekvliet. Vanaf 11.00 uur start de Open Dag, het concertgedeelte begint om 13.00 uur.

Wil je tijdens één van beide SamenConcerten meespelen met het opleidingsorkest, mail dan naar info@medez.nl. De partijen worden je dan toegestuurd. Alle instrumenten zijn welkom! (Advertorial)

Lees ook