Urologische zorg met aandacht,
voor de man

REGIO - Als mannen ouder worden, verandert hun lichaam langzaam. Vaak krijgen ze te maken met ongewenste gewichtstoename, verlies van spierkracht, worden ze moe of depressief, hebben ze minder zin in seks of moeite om een stijve penis te krijgen of hebben ze plasklachten. Belangrijk is dat je als man weet wat normaal is of waar je hulp voor kan of moet zoeken.

Karmenta organiseert een informatie avond over Urologie en Mannenzorg. Deze avond vindt plaats op dinsdagavond 30 mei a.s. op onze locatie in Heesch (Gezondheidscentrum Ceres, Cereslaan 2-M) met als thema “De jonge heer, die ouder wordt”. De toegang is gratis maar meld je wel even aan via de website https://www.karmenta.nl/informatieavonden. De bijeenkomst begint om 19.00 uur (ontvangst vanaf 18.30 uur) en bevat presentaties over plasklachten/LUTS door uroloog Joost van Beekum en erectiestoornissen door uroloog Cathy Balk. Patiënten kiezen in Nederland steeds vaker voor de medisch specialistische zorg in een kliniek. Karmenta verleent gynaecologische en urologische zorg in Schijndel en Heesch. Mannen kunnen bij de uroloog terecht voor een sterilisatie, plasklachten, erectiestoornissen, seksuologie of een urologische check-up. Je kunt er snel terecht, er zijn geen lange wachttijden.
Karmenta brengt de menselijke maat terug in de zorg; 3 vrouwelijke gynaecologen, een fertiliteitsarts en 2 urologen (man en vrouw) geven je meer tijd en aandacht, en ons enthousiaste team helpt je met plezier. Karmenta heeft geen lange wachttijden en is daardoor een aantrekkelijk alternatief voor een ziekenhuis. Kleinere ingrepen vinden plaats in de behandelkamer in Heesch, grotere operaties op de operatiekamers in Schijndel. Karmenta werkt samen met de ziekenhuizen in de regio. Je medisch specialist of huisarts kan je verwijzen en de behandeling valt meestal gewoon onder je zorgverzekering. Lees meer over Karmenta op www.Karmenta.nl of bel : 073 - 7200 993.