Afbeelding

SCG’18 verliest van koploper

Sport

SINT-MICHIELSGESTEL - SCG’18 is er afgelopen zondag niet in geslaagd om een of meer punten afhandig te maken van koploper EVVC. De ploeg uit Vinkel trok met 0-1 aan het langste eindje.

In het begin deden beide teams niet voor elkaar onder. Er ontstonden wat mogelijkheden voor beide doelen maar steeds was de defensie sterker om doelpunten te voorkomen. In de 19e minuut kwam EVVC op voorsprong toen de spits van EVVC keeper Jorg de Laat te slim af was en zijn kopbal belandde in het Gestelse doel. Kort na deze Vinkelse treffer kreeg SCG-speler Stan van Rooij een behoorlijke kans, maar zijn schot ging over.

Na de rust was SCG de sterkere ploeg maar wat de Gestelse spelers ook probeerden, tot een doelpunt kwam het niet. Er ontstonden wel enkele kansen en als die op doel waren, werden ze goed gepareerd door de keeper van EVVC. Uiteindelijk werd het derhalve 0-1 voor EVVC, al had SCG zeker wel een gelijkspel verdiend.

Komende zondag speelt SCG een uitwedstrijd tegen DSC in Kerkdriel. Hopelijk kan SCG dan weer een of meer punten laten bijschrijven.

Lees ook