Afbeelding

SC Elshout pakt punt bij BMC

Sport

BERLICUM - BMC moest op 25 februari de nare smaak van de wedstrijd tegen Velddriel proberen weg te spoelen.

In de 1e helft was B.M.C. vooral de bovenliggende partij, maar creëerde toch weinig kansen. Een paar goede schoten van zowel Bram Verhoeven en Joost Mathijssen troffen geen doel. Het veldspel en de combinaties liepen steeds vast en het duurde tot de 40e minuut tot dat een goed schot na een corner van B.M.C. uit de doelmond gekopt werd. Vlak voor rust scoorde SC Elshout uit de zeer weinig kansen die het kreeg de 0-1. De B.M.C.- grensrechter Peter van Heijnsbergen vlagde echter terecht voor buitenspel, dus beide ploegen gingen met de brilstand naar de thee. 

Na rust een toch wat ander Elshout dat enkele keren gevaarlijk voor Jesper Langenhuijsen kwam. Eric Meulendijk wisselde Ricky Rugambarrara voor Mads Buenen en even later mocht Kian van Dongen zijn debuut maken door Bram Verhoeven te vervangen.

Beide wissels zorgden enkele keren wel voor extra gevaar voorin, maar het was toch weer de fluwelen trap van middenvelder Teun van Oosterhout die, na goed voorbereidend werk van Mads Buenen, de bal bij de tweede paal de kruising in joeg. Wat B.M.C. helaas te vaak verzuimt te doen gebeurde ook vandaag weer. Volledig onnodig werd een corner weggegeven, waarna vijf BMC’ers de vrijstaande man van SC Elshout in de zestien volledig uit het oog verloren en waarbij hij met een makkelijk schot voor de 1-1 kon zorgen.

Zo eindigde deze door de jonge scheidsrechter Lucas Wind goed geleide en sportieve wedstrijd in een gelijkspel, waar vooral SC Elshout vrede mee kon hebben. A.s. zondag de uitwedstrijd tegen het laag geklasseerde Buren. Aanvang 14.00 uur

Lees ook