Afbeelding

Word jij Boule Kampioen van Gemonde?

Sport

GEMONDE - Het is tijd om je zomer een opwindende draai te geven! Het gilde van Gemonde nodigt je uit voor een unieke ervaring: een jeu de boulecompetitie die niet alleen je vaardigheden op de proef stelt, maar je ook verbindt met medespelers en de prachtige gemeenschap van Gemonde. 

Het belooft sport, plezier, vriendschap en onvergetelijke zomeravonden.

Waarom is deze competitie een niet te missen evenement voor iedere liefhebber van jeu de boules? Hij staat open voor Iedereen, ongeacht je ervaring of vaardigheidsniveau. Het draait allemaal om plezier, leren en het delen van mooie momenten. Er is een unieke teamindeling: Elke wedstrijd speel je met een nieuwe teamgenoot. Dit bevordert niet alleen de gemeenschapszin, maar geeft je ook de kans om van verschillende spelers te leren en nieuwe vrienden te maken. En er wordt gespeeld op een prachtige locatie: De wedstrijden vinden plaats op het mooie gildeterrein in Gemonde, een locatie die de perfecte achtergrond biedt voor zomeravonden vol spel en gezelligheid.  

Geïnteresseerd om mee te doen? Hier zijn de details die je nodig hebt: De competitie loopt tijdens de zomertijd op 8 woensdagavonden. De specifieke data zijn 10 en 24 april, 15 mei, 5 en 26 juni, 21 augustus, 11 september en 2 oktober 2024. Alle wedstrijden worden gespeeld op het gildeterrein in Gemonde, sportpark de Laat. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur. De deelnemers spelen twee wedstrijden per avond, met ruimte voor meer gezelligheid en spel na afloop. Inschrijving: Geef je op voor 7 april via boulenmetdeguld@gmail.com en verzeker je plek in deze unieke competitie. 

Dus waar wacht je nog op? Pak deze kans om je zomer te vullen met vreugde, gemeenschapsgevoel en natuurlijk jeu de boules. Het gilde ziet je graag op het gildeterrein in Gemonde Onthoud, de inschrijving sluit op 7 april. 

Stuur een e-mail naar boulenmetdeguld@gmail.com en zet de eerste stap naar een zomer vol plezier, vriendschap en jeu de boules. We kijken uit naar je deelname! Dit is jouw moment, jouw zomer, jouw kans om te schitteren op de jeu de boule banen van Gemonde. Laat het niet voorbijgaan. Tot snel op de baan! En je bent van harte welkom op de andere woensdagavonden om te komen boulen en te genieten van het spel.

Lees ook