Bij de foto: SCG-speler Daan van Uden in duel met enkele spelers van EVVC

Gelijkspel voor SCG’18

Sport

SINT-MICHIELSGESTEL - SCG’18 heeft afgelopen zondag niet de volle winst kunnen pakken. In de uitwedstrijd tegen EVVC in Vinkel werd het 0-0 en meer verdienden beide teams ook niet.

Voor de rust werd al duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Er werden weinig mogelijkheden laat staan kansen gecreëerd, zeker ook omdat de beide verdedigingen deze middag heel goed stonden. Wel was er aan allebei de kanten veel inzet.

Na de rust werd het spel er niet veel beter op. EVVC was fysiek wat sterker en SCG kreeg enkele mogelijkheden maar tot doelpunten leidde dat niet. Arthur Bot was er nog het dichtste bij. Hij scoorde ook, maar de scheidsrechter ging af op het vlagsignaal van de EVVC-grensrechter, die buitenspel aangaf wat het in de verste verte niet was.

Aan de andere kant werd een doelpunt van EVVC afgekeurd omdat een EVVC-speler te hard het duel inging tegen keeper Jorg de Laet. Dat waren wel zo’n beetje de belangrijkste wapenfeiten van de wedstrijd die uiteindelijk uitging als een nachtkaars.

Komende zondag speelt SCG thuis tegen DSC uit Kerkdriel. Eerder dit seizoen eindigde de uitwedstrijd in 1-1. Hopelijk kunnen de Gestelnaren de drie punten binnen slepen.