Afbeelding

‘Zie ginds komt de stoomboot’

Uit

DEN DUNGEN - Sint komt weer per boot naar Den Dungen! Je leest het goed; dit jaar wordt het grote Sinterklaasfeest weer aan het Dungens kanaal gevierd. Nadat de Sint is aangemeerd vieren we zijn aankomst op het terrein van autobedrijf Foolen. Samen met alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s geven we de Sint hier graag een warm welkom.

De Sint en Pieten komen op 26 november om 14.00 uur per boot aan bij de Dungense Brug. Vanaf 13.40 uur varen de (s)piet-boten al vooruit, dus dat wordt een spektakel! Wil je de Sint en Pieten daarna graag ontmoeten, je mooiste tekening geven en samen een feestje bouwen? Kom dan naar het grote Sinterklaasfeest op het terrein van autobedrijf Foolen.

Tip: Kom met de fiets of te voet, het is niet mogelijk om aan het kanaal te parkeren.

Wil je graag een mooie tekening of brief maken voor de Sint? Gooi deze dan in de brievenbus bij het Raadhuis onder de trap, dan komt deze razendsnel bij Sinterklaas en zijn Pieten terecht! Alle kinderen van de Dungense basisscholen hebben een kleurplaat ontvangen, deze mag je natuurlijk ook gebruiken. Geen kleurplaat ontvangen? Haal deze dan op bij de Litserborg.

Om 13.40 uur begint het voorspektakel aan het kanaal, in afwachting van de komst van de Sint. Die zal rond 14.00 uur arriveren. Zo’n 20 minuten later wordt het grote Sinterklaasfeest bij het autobedrijf geopend. Rond 15.30 uur gaat de Sint weer verder naar andere kinderen elders in het land.

Lees ook