Afbeelding

Romkankletsen in Gemonde

Uit

GEMONDE - Op 8, 9 en 10 maart staan de Gimmese Romkankletsers weer in de romkan. Zes Gemondenaren gaan er weer helemaal voor om het publiek drie mooie avonden te laten beleven. Op vrijdag 16 februari start de voorverkoop van de kaartjes.

Het is gebleken dat corona geen vat heeft gekregen op de Gimmese Klets. De kwaliteit van de klets in 2023 was erg hoog. Dat blijkt onder andere uit het feit dat Paul van der Heijden dit jaar, niet onverdienstelijk, in de finale van de Brabantse Kampioenschappen Tonpraten heeft gestaan. En de kwaliteit lijkt voor de toekomst geborgd vanwege het feit dat debutant Steef Schellekens er vorig jaar met de wisselromkan vandoor ging. Hij zal dit jaar erg zijn best moeten doen om dat kunststukje te herhalen, want de overige deelnemers zijn er op gebrand om de romkan te veroveren. Op vrijdag 8 maart gaan Steef Schellekens, Teun van Oorschot, Paul van der Heijden, Willian Schellekens, Jan Schellekens en onze nestor Ben van der Sangen er vol tegen aan. Ook op zaterdag 9 en zondag 10 maart zullen ze met hetzelfde enthousiasme de zaal vullen met hun grappen, grollen en woordspelingen.

De verkoop van de kaartjes start op vrijdag 16 februari in zaal Kloosterzicht aan de Sint Lambertusweg 95 in Gemonde. De deur is open om 18.00 uur en de verkoop start om 19.00 uur.

Lees ook