Afbeelding

Braderie Maaskantje op 9 juni

Uit

MAASKANTJE - Op zondag 9 juni is er weer een Bourgondisch-gezellige Braderie op het Maaskantje!

Het Maaskantje en de St. Jacobusstraat in Den Dungen staan dan van 10.00 tot 18.00 uUR vol met kramen. Het is een ontmoetingsplek, waar veel Dungenaren op afkomen maar ook veel mensen uit de omgeving. Het staat bekend als een gezellige markt, waar muziek en terrassen zijn. Er zijn veel verschillende soorten kramen; diverse koopwaren, foodtrucks, creatieve kramen, oude ambachten, plaatselijke verenigingen, goede doelen.

Er zijn ook tal van activiteiten voor kinderen, zodat de Braderie aantrekkelijk is als gezinsuitje. Centraal op de braderie staat ons ‘Bakhûske’, waar tijdens de Braderie op ambachtelijke wijze brood wordt gebakken.

Op dit moment zijn er nog kramen te huur. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de website www.braderiemaaskantje.nl, per email; inschrijvingen@braderiemaaskantje.nl of bellen naar Hennie van Gaal, tel. 06 – 53647399. Kraamhouders krijgen 10% korting als ze vóór 1 april 2024 inschrijven en betalen. Dus; kraamhouders meld je aan als je veel mensen wilt bereiken. Deze oproep geldt ook voor creatieve deelnemers die hun zelfgemaakte spullen willen verkopen.

De Braderie is tevens een ideale gelegenheid om sportclubs en verenigingen onder de aandacht te brengen. Wil je jouw club of vereniging eens goed promoten, bedenk dan een leuke activiteit waarmee je de aandacht trekt tijdens de Braderie of reserveer een kraam. Voor clubs en verenigingen zijn de kramen extra voordelig. Bespreek het eens binnen je vereniging en zorg voor een opvallende bijdrage aan de Braderie.

Noteer alvast in je agenda: Zondag 9 juni 2024, Braderie op het Maaskantje. We zien je graag op 9 juni!
(Advertorial)

Lees ook