Afbeelding

Palmpasenviering De Zonnebloem

Nieuws

BERLICUM-MIDDELRODE - Maandagmiddag vierde de Zonnebloem afdeling Berlicum-Middelrode de jaarlijkse Palmpasenviering. Buiten scheen een mooi lentezonnetje en ook binnen in het Benelux theater zag het er al vrolijk uit mede door de gezellige aankleding met diverse mooie bloemstukjes gemaakt door een van onze vrijwilligers.

De mooie stemmige dienst werd voorgegaan door Pastor Isabel en Guido en muzikaal ondersteund door het Petruskoor. De Zonnebloem is blij dat ze altijd weer een beroep op al deze mensen kan doen om samen tot een mooie viering te komen. Uitvoerig werd stilgestaan bij de Palmpasenstok en er werden palmtakjes uitgedeeld die heel royaal werden gezegend evenals de aanwezigen.

Hierna was er nog tijd om lekker even bij te buurten bij een kop koffie en een paasbrood. Op een groot scherm werden de foto’s van alle activiteiten van het afgelopen jaar vertoond. Leuk om weer een keer te zien! Daarna was er nog tijd voor een drankje en een hapje en zo liep de middag al weer op zijn eind en wensen wij iedereen fijne paasdagen.

Lees ook