Afbeelding

Kioskconcert Avondorkest Sint Michael

Uit

SINT-MICHIELSGESTEL - Vorig jaar heeft het Avondorkest van harmonievereniging Sint Michael de traditie van het jaarlijkse kioskconcert weer opgepakt. 

Op 4 juni vanaf 14.30 uur kun je op het terrein van De Kleine Ruwenberg genieten van een goed stuk muziek in de gezellige ambiance die de kiosk en het park altijd bieden. Dirigente Bianca Kuijpers heeft een mooie selectie gemaakt uit de map, waarmee je een goede indruk krijgt van de verschillende muziekstijlen die de muzikanten hebben ingestudeerd.
Het gevarieerde repertoire bestaat uit filmklassiekers en popcovers, maar ook medleys, een Argentijnse tango en een Frans chanson.

Na het optreden van het Avondorkest neemt ‘A?surd’ de afterparty voor zijn rekening. Deze jonge, enthousiaste muzikanten vormden voorheen de Jeugdhofkapel van Bokkendonk. Toen ze daar toch wel een beetje te oud voor werden, besloten ze dat het samen muziek maken te leuk was om ermee te stoppen. Ze gooiden het muzikaal gezien over een andere boeg en spelen nu top40 muziek van de jaren 80 tot nu. Het is een van hun eerste optredens in deze nieuwe setting, dus komt dat zien horen en zien.
Uiteraard hebben we weer een sfeervol terras gecreëerd, dus heb je zin in een gezellige muzikale middag in de buitenlucht, met goede muziek in een ontspannen sfeer, kom op 4 juni naar de Kleine Ruwenberg en laat je verrassen. De toegang is gratis, maar je kunt de harmonievereniging steunen door het nuttigen van een drankje en/of een vrijwillige bijdrage.

Lees ook